Our services

Referencer

På denne side finder du nogle af vores samarbejdspartneres udtalelser omkring vores samarbejde.

Kontakt os

Referencer fra vores tre forretningsområder

I ECIT kombinerer vi vores viden om økonomi, IT og forretningssystemer, så vores samarbejdspartnere aldrig går i stå, når de ønsker at vækste deres forretning. På denne side kan du læse mere om nogle af de måder, hvorpå vi har hjulpet vores samarbejdspartnere.

Vil du høre mere?

Økonomi

Via linket nedenfor kan du læse udtalelser fra nogle af vores samarbejdspartnere inden for regnskab-, løn- og interim området. Vi er din oplagte samarbejdspartner når optimering og drift af økonomifunktionen skal varetages. Vi tager hånd om din virksomhed og hjælper med alt fra lønadministration og regnskab til digitalisering af hele eller dele af din økonomifunktion.

Læs dem her

IT-Services

Via linket nedenfor kan du læse udtalelser fra nogle af vores samarbejdspartnere inden for IT-området. Vi udfordrer kompleksitet og stilstand ved at tænke fremad - og er hele tiden foran dit næste skridt, så du aldrig går i stå, når det gælder projekter som bedre infrastruktur, cloud-løsninger eller outsourcing af forretningsprocesser.

Læs dem her

Forretningssystemer

Har du processer, som du ønsker at forenkle, digitalisere og automatisere? Sammen finder vi de systemer der passer bedst til din virksomheds behov og hjælper dig med at implementere disse. Via nedenstående link finder du et udvalg af vores samarbejdspartneres udtalelser.

Læs dem her

Udvalgte referencer

I 2014 indgik Yding Grønt et samarbejde med ECIT og købte to redundante servere samt Microsoft Office 365 Midsize Business. Timingen med ECIT passede perfekt sammen med, at Yding Grønt havde behov for et nyt IT-system til en sikker og stabil drift.

Effektive løsninger med Office 365 og nyt servermiljø giver Yding Grønt flere ressourcer

Read more

Hos en international virksomhed som Borum Industri er det centralt, at IT-systemerne kører, så medarbejdere og kunder hele tiden kan komme i forbindelse med hinanden. Dét sikrer de sig med en hosted løsning hos ECIT.

Hostingaftale sikrer international forretning hos Borum Industri

Read more
System.Net.WebException: The remote server returned an error: (401) Unauthorized.
   at System.Net.WebClient.DownloadDataInternal(Uri address, WebRequest& request)
   at System.Net.WebClient.DownloadString(Uri address)
   at ASP._Page_app_plugins_hubspot_views_hubspot_render_cshtml.Execute() in C:\inetpub\wwwroot\ecit2022\app_plugins\hubspot\views\hubspot.render.cshtml:line 16
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in C:\inetpub\wwwroot\ecit2022\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 20